Home - Overnachten - Het wapen van Drenthe

Het wapen van Drenthe

Over

Het hotel Het Wapen van Drenthe is een sfeervol hotel met persoonlijke service in het oude centrum van Roden. Het Wapen van Drenthe is sinds 1965 een familiehotel in de Kop van Drenthe. Het hotel is een drie sterren hotel met in totaal 15 kamers, waarvan bijna alle kamers over een eigen balkon of terras beschikken.
Het hotel Het Wapen van Drenthe is gelegen aan de Brink in het bruisende centrum van Roden. Aan de brink zitten meerdere horecabedrijven gevestigd en 50 meter vanaf het hotel vindt u een gevarieerd winkelaanbod.

Bij het restaurant van Het Wapen van Drenthe kunt u lunchen en dineren in het sfeervolle restaurant of op het zonnige terras. Restaurant Het Wapen van Drenthe heeft een gevarieerde menukaart met diverse lunch-, voor-, hoofd- en nagerechten.
Bij het Wapen van Drenthe kunt u tijdens een drankje of een maaltijd uw elektrische fiets opladen. Daarnaast is het hotel het Wapen van Drenthe een ANWB Gastvrij punt. Dit betekent onder andere dat er een fietspomp, een bandenplak set en een EHBO kistje aanwezig is.

 

Info

Adres

Heerestraat 1,
9301 AC Roden

Telefoonnummer
050 501 9192

Website
Bekijk website

Faciliteiten