Op Fietse nieuws

Home - Uitnodiging: Je weet niet wat je ziet!

Uitnodiging: Je weet niet wat je ziet!

Uitnodiging: Je weet niet wat je ziet!

Twee werkdagen op de fiets
Inspiratiesessie

Op 12 december 2019 organiseert de gemeente Noordenveld een inspiratiesessie genaamd “Je weet niet wat je ziet”. Tijdens deze sessie nemen we je mee in alle ins en outs als het gaat om fietsen. We willen zo veel mogelijk medewerkers op de fiets te krijgen: minimaal 2 dagen van de werkweek.

Want medewerkers die minimaal 2 van de 5 werkdagen op de fiets naar het werk gaan zijn fitter, leveren een positieve bijdrage aan het duurzaam ondernemen, besparen kosten en zorgen voor minder fijnstof en CO2 uitstoot. Alleen maar voordelen dus!

We hebben een interessant programma voor je samengesteld:

  • NOS sportverslaggever Herbert Dijkstra vertelt grappige en ludieke fietsverhalen tijdens zijn sportcarrière en zijn huidige baan als sportverslaggever tijdens de Tour de France.
  • Liekele de Jong van Bike Projectpresenteert actuele informatie over fietsregelingen en de nieuwe lease mogelijkheden voor E-bikes en Speed Pedelecs die vanaf 1 januari 2020 van kracht zijn.
  • Projectleider Duurzaamheid Charlotte Kumm van UMCG heeft een helder verhaal over de fietsstimuleringsmaatregelen die UMCG heeft ontwikkeld.

Wij zorgen voor de lunch!
Praktische informatie

Locatie:                                   Health Hub Roden, 1ste Energieweg 13, 9301 LK Roden
Tijd:                                        11.00 – 13.00 uur (inloop vanaf 10.45 uur)
Informatie en aanmelden:       tonny.dejong@noordenveld.nl / 06-50071490 of ga naar https://nl.surveymonkey.com/r/Y2SJDL3