Op Fietse nieuws

Home - Rij2op5 E-bike proef

Rij2op5 E-bike proef

Rij2op5 E-bike proef

Woon of werk jij in de gemeente Noordenveld? Pak jij iedere dag de auto of het OV naar het werk? Dat kan anders! Doe mee met de rij2op5 E-bikeproef en probeer twee weken gratis een E-bike of speed pedelec uit! Ervaar hoe lekker het is om met een elektrische fiets naar het werk te fietsen. Reserveer een E-bike of speed pedelec en haal deze op bij een van de deelnemende fietsendealers in de kernen van de gemeente Noordenveld. De elektrische fiets geeft je een steuntje in de rug bij tegenwind. Je fietst met gemak lange afstanden en je komt zonder zweten, fris en vitaal aan op je werk.

De fietscampagne rij2op5 gaat van start op dinsdagochtend 12 maart om 08.00 uur met een feestelijke ontbijtsessie bij Bike Life Roden, Kanaalstraat 66 in Roden. Wil jij erbij zijn en heb je interesse in het testen van een E-bike of speed pedelec? Meld je aan via: info@rij2op5.nl. 

De rij2op5 E-bikeproef wordt aangeboden aan alle forenzen en iedereen met interesse om met de fiets naar het werk te reizen. De rij2op5 campagne wordt mede mogelijk gemaakt door lokale fietsendealers, Kop van Drenthe op fietse en de gemeente Noordenveld.
Reserveer jouw E-bike of speed pedelec via: www.rij2op5.nl/kopvandrentheopfietse