Op Fietse nieuws

Home - Drenthe 200: een pittige uitdaging

De RBL Drenthe 200 is een extreme marathon voor mountainbike, fatbike of cyclocrosser. 200 loodzware, maar mooie kilometers schieten onder je wielen door. Deze extreme uitdaging wordt verreden op 28 december 2018. Als wedstrijd in de wedstrijd wordt ook het NK Fatbike verreden.

Tot het uiterste
Deze marathon is erg zwaar en niet voor iedereen weggelegd. Alleen als je fysiek en mentaal het uiterste van je lichaam en geest wilt vragen, is de Drenthe 200 wat voor jou. Houd er rekening mee dat je de zwaarste weertypes tegen kunt komen. Maar het is niet alleen maar lijden: Drenthe is mooi. Heel mooi. En wij laten dat zien. De start is om 06.00 uur in Roden en je doorkruist zes Drentse gemeenten. Je ziet de mooiste bossen, heidevelden, beekdalen en natuurgebieden. En je beklimt de flanken van de Hondsrug. Voor de 200 kilometer heb je tot middernacht de tijd om te finishen. Extreem dus.

Extreem in alles
De Drenthe 200 is extreem in alles. En dat geldt dus ook voor de verzorging. Van start tot finish begeleiden wij je met alles wat je nodig hebt om het uiterste van jezelf te vragen. Elke 30 kilometer is er een Makro Foodpoint.

Meer informatie en inschrijven: https://www.drenthe200.nl/nl/inschrijven18

 

Bron: www.drenthe200.nl