Op Fietse nieuws

Home - We stellen je voor aan Dick Bathoorn,

We stellen je voor aan Dick Bathoorn,

We stellen je voor aan Dick Bathoorn,

Wij zijn blij een nieuwe ‘trekker’ te kunnen presenteren voor het thema Op Fietse naar werk’. We stellen hem graag voor: Dick Bathoorn, eigenaar van Schadenet Bathoorn.

Dick Bathoorn, vader van drie kinderen, ondernemer, ontzorger in autoschade, enthousiast, wielrenner, sportliefhebber, sportief en sociaal betrokken. Geboren in Groningen, opgegroeid in Roderwolde en Roden. Havo, Heao en Universiteit. Wielrennen, erfelijk belast, zelf begonnen als nieuweling en daarna via de junioren categorie naar de amateurs. Bescheiden wielrenner, harde werker, zonder eindsprint, districtskampioen van Drenthe bij de junioren, paar wedstrijden gewonnen en een aantal podiumplaatsen. Door een aanhoudende knieblessure jong ploegleider geworden bij de dames van de NWVG. Begonnen met een team van 3 naar uiteindelijk een team van 30 dames. Daaruit voortgekomen de NWVG dames- ploeg en ook de dames van de Kannibaal. Bestuurder geweest bij de NWVG. Nu een betrokken sponsor en aandachtig volger.

Fietsen is gezond. Wat is er nu heerlijker dan een rondje fietsen, frisse lucht een helder hoofd. Fysiek een beetje belasting, fris en gezond aan de slag. Dat kan op de gewone fiets, of een beetje gekker op de race- of atb fiets. Nu met de elektrische fiets en de speed cadillacs is er een nieuwe dynamiek voor de fiets als vervoersmiddel voor woon- werkverkeer. Met een lagere belasting een grotere afstand overbruggen op een snelle en gezonde manier tegen lagere kosten. Win, win win. Alleen het regenpak en de transportmogelijkheden zijn echte minpunten. Hoe kunnen wij onze medewerkers activeren om hun patroon te doorbreken en de fiets te pakken? Dat is mijn motivatie!