Op Fietse nieuws

Home - Vooruitblik evenementen

Vooruitblik evenementen

Vooruitblik evenementen

Ghost Veldslag om Norg

Vanaf 14 maart kun je inschrijven voor de Ghost Veldslag om Norg. Op 2 september rijden maximaal 1500 deelnemers  een race van 70 of 100 kilometer. Nieuw dit jaar: de mannen en vrouwen krijgen één grote ronde voorgeschoteld in plaats van twee of drie lussen. Daardoor zijn er veel meer mogelijkheden om het parkoers te vernieuwen. En dat gaat dus ook gebeuren.

Bedrijventeam

Ook kun je dit jaar inschrijven als team. Mooi met vrienden, kennissen, collega’s en/of relaties één van de leukste MTB-uitdagingen van Nederland rijden. Met een eigen ingerichte plaats op het evenemententerrein en perfect verzorgd. Maak er een lange en sportieve  dag van. Meer informatie: www.veldslagomnorg.nl/over.

Ook toerversie van de Koga Slag om Norg

De Koga Slag om Norg is dit jaar op 11 augustus. Met natuurlijk weer spektakel op de gravelstroken en veel mooie ploegen. In de volgende nieuwsbrief meer hierover. Nieuw dit jaar is de toerversie van de Slag. Iedereen kan de mooiste gravelstroken ervaren in een tocht van 70 of 125 kilometer. Meer weten? Bezoek www.slagomnorg.nl/toertocht.